vineri, 27 iulie 2012

Biblioatelier de Idei Creative: Sezonul 6

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu - Departamentul Comunicare, Marketing şi Programe, în colaborare cu DecoHobbyART Sibiu, propune publicului sibian un nou serviciu de bibliotecă dedicat petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, util și creativ pentru toate categoriile de public: copii, tineri, adulți, vârstnici.

În perioada  9 august- 4 octombire, în fiecare zi de joi de la ora 18:30, vă aşteptăm în incinta Corpului B al Bibliotecii Judeţene ASTRA pentru a lua parte la cursuri de creaţie deosebite alături de noi şi partenerii noştrii!
Taxa de înscriere este de 19.5 RON pentru fiecare curs iar copii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 23% (pe baza unui act demonstrativ). Taxa înscrierii echivalează costul unui kit de lucru pe care fiecare participant îl va achizitiona din magazin; kit-ul conţine toate materialele necesare desfăşurării cursului, în funcţie de tematica acestuia.

Vă rugăm să achizitionati kitul de la magazinul Deco Hobby Art  din strada Pasajul Scărilor nr. 2 cu 1-2 zile inainte de cursul pe care doriti sa-l urmati. Kiturile se distribuie doar la magazin!

Pentru mai multe detalii privind Biblio Atelierul, vă aşteptăm la magazinul Deco Hobby Art sau la Biblioteca ASTRA Sibu, Departamentul Comunicare.Marketing.Programe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu