marți, 10 ianuarie 2012

Pânze organza decorative

Pânzele organza decorative HobbyFun CREApop pot fi folosite la nenumărate decoraţiuni deoarece sunt astfel concepute pentru a nu se deşira. Alcătuite din fibre sintetice şi organza, ele se prezintă ca pânze semi-transparente colorate cu imprimeuri opace. Se pot folosi întregi ca decoraţiuni peste faţa de masă, se pot transforma în săculeţi, perdele sau fundiţe. Sunt uşor de tăiat şi decupat şi pot fi aplicate cu ajutorul bandei dublu-adezive pe felicitări, obiecte decorative, perete sau pe haine! Pânzele sunt disponibile la sul de 15ml cu lăţime de 29cm sau pot fi achiziţionate la metru liniar.

Cum puteţi afla codul fiecărei pânze.  Faceţi click pe imaginea care vă interesează. Ea se va deschide independent peste pagina dvs. într-o variantă mărită. Faceţi apoi click dreapta pe imaginea mărită şi selectaţi opţiunea "view image". Imaginea se va deschide într-o fereastră nouă. Cercetaţi în această fereastră nou deschisă adresa URL (adresa de tip "http://") şi notaţi-vă ultimele 7 cifre de la sfârşitul adresei URL (sunt cifrele dinaintea formulei ".jpg"). Cele 7 cifre reprezintă codul produsului.

Aici puteţi urmări câteva din pânzele decorative disponibile. Majoritatea pânzelor există în mai multe culori pentru acelaş model. Pentru a vedea toate modelele şi culorile, cereţi informaţii la magazin!
















































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu