luni, 9 ianuarie 2012

Seturi FIMO

Seturile FIMO Classic sunt ideale pentru începători sau pentru cei care doresc să înveţe tehnici noi de prelucrare a pastei. Fiecare set conţine: 4 blocuri FIMO a câte 56gr, 1 instrument de modelaj,  instrucţiuni legate de modul de execuţie al modelelor de pe ambalaj.

"geometrics"
"millefiori"


"mokume nendo"
"blending"


"kaleidoscope"
"paisley"


Seturile FIMO Soft sunt ideale pentru începători sau pentru cei care doresc să înveţe tehnici noi de prelucrare a pastei. Fiecare set conţine: 4 jumătăţi de blocuri FIMO a câte 25gr, 1sticluţă de lac FIMO Gloss de 10ml,  instrucţiuni legate de modul de execuţie al modelelor de pe ambalaj.

"Pastel"

"Indian Summer"

"Maritime"

"Exotic"


Seturi FIMO Soft Complete se adresează celor care doresc să creeze ceva deosebit cu toate materialele necesare la îndemână! Seturile conţin toate cele necesare confecţionării modelelor de pe ambalaj cât şi instrucţiuni detaliate.

Setul de bază conţine:

- 9 jumătăţi de blocuri FIMO Soft a câte 25gr.
- 1 sticluţă de lac FIMO Gloss de 10ml.
- 1 ustensilă pentru modelaj
- 1 placaj pentru prelucrare
- instrucţiuni










Setul "Star Model" conţine:


- 8 jumătăţi de blocuri FIMO Soft a câte 25 g
- 7 matriţe
- 2 baze de inel
- 2 şnururi pentru înşirat
- 10 baze de broşă
- 1 ustensilă pentru modelaj
- instrucţiuni



 Seturile FIMO "Kits for Kids" sunt special concepute pentru cei mici! Fiecare set are o tematică amuzantă şi plină de fantezie, potrivită atât pentru băieţi cât şi pentru fete. Modelele sunt distractive şi uşor de obţinut. Fiecare set conţine: 4 jumătăţi de blocuri FIMO Soft a câte 25gr, instrucţiuni explicite privind obţinerea modelelor de pe ambalaj.

"Bears"

"Monsters"

"Farm Animals"

"Pets"

"Space Aliens"

"Pirate Island"

"Zoo"

"Funny Garden"

"Robots"

"Unicorn"

"Princess"

"Space"

 Seturile FIMO Soft Jewellery pentru confecţionarea bijuteriilor. Seturile sunt ideale pentru doamne şi domnişoare de toate vârstele; modelele obţinute sunt originale şi pline de savoare! Fiecare set conţine 4 jumătăţi de blocuri FIMO Soft a câte 25gr, accesoriile necesare pentru confecţionarea modelelor de pe ambalaj cât şi instrucţiuni detaliate. Fiecare set are propiile accesorii în funcţie de necesitate: şnur, cercei, inel ajustabil, şablon de decupaj, ustensilă pentru modelaj, bază de colier, mărgele. ATENŢIE!: seturile nu conţin toate accesoriile menţionate mai sus!

"Blue Line"

"Squares"

"Flowers"

"Funny Beads"

"Red Dreams"

"Knotted Dots"

"Romantic"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu