luni, 20 iunie 2011

Despre Snazaroo



La Snazaroo, produsele pentru face-painting, calitatea şi siguranţa produselor sunt foarte importante! Acesta este motivul pentru care Snazaroo este prima obţiune aleasă de majoritatea părinţilor, copiilor şi make-up artiştilor de face painting.

Culorile Snazaroo sunt pe bază de apă şi din acest motiv pot fi înlăturate cu uşurinţă. Folosiţi pur şi simplu apă şi săpun! Vopseaua este ideală pentru petrecerile copiilor deoarece reprezintă nu motiv de bucurie pentru cei mici şi o îndeletnicire plăcută pentru părinţi. Paleta de culori se poate resigila după ce a fost desfăcută, având o valabilitate de 18 luni de la momentul desigilării.

Produsele sunt special concepute pentru a fi folosite pe cea mai delicată piele, neavând miros şi au fost îndelung studiate şi verificate de dermatologi şi profesionişti în toxicologie. Ingredientele folosite în obţinerea lor sunt aprobate de EU&FDA pentru jucării şi cosmetice şi sunt non-toxice. Este totuşi recomandat să testaţi prima dată produsul pe încheietura mâinii.

Acestea sunt doar cateva din minunatele machiaje pe care le puteţi obţine cu ajutorul produselor Snazaroo!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu