luni, 20 iunie 2011

Şevalete

Şevaletul este un accesoriu indispensabil pentru orice pictor! În funcţie de necesităţile acestuia, de stilul de lucru sau cardul în care se manifestă, şevaletul poate diferi atât ca dimensiune cât şi ca structură şi funcţionalitate. Faceţi click pe imagini pentru a vedea produsele în detaliu!


Şevalet lira Mabef M13

Sevaletele Mabef sunt confectionate din lemn solid de fag, finisat si tratat cu ulei de in fiert fiind rezistent la murdarire.
Feroneria sevaletelor Mabef nu rugineste in timp, fiind perfect functionala si robusta.
Sevaletele Mabef sunt livrate sub forma de kit, putand fi usor de asamblat.

Greutate: 5kg
Dimensiuni: 55x65cm
Înălţime minimă şevalet: 155cm
Înălţime maximă pânză: 120cm





Şevalet lira Mabef M12.

Sevalet lira de atelier, pentru pictura si expunerea de lucrari de mari dimensiuni. Echilibrul acestui sevalet este asigurat de piciorul din spate, care este mobil si distribuie uniform greutatea panzei. Exista un resort ce leaga corpul sevaletului de piciorul mobil, care are rolul de a diminua vibratiile. 

Greutate: 8kg
Dimensiuni: 70x86cm
Înălţime minimă şevalet: 155cm
Înălţime maximă pânză: 120cm







Şevalet de teren Mabef M29

Sevalet de teren confectionat din lemn de fag, ideal pentru pictura in aer liber sau expunerea lucrarilor de dimensiuni medii. Suprafata lemnului este finisata si tratata cu ulei de in fiert, fiind rezistenta la murdarie. Portabil si robust in acelasi timp, sevaletul de teren se poate folosi cu panze de dimensiuni medii fara a-si pierde echilibrul.

Greutate: 1.6kg
Dimensiuni: 72cm
Înălţime maximă pânză: 115cm.






Şevalet casetă de masă Mabef M24

Caseta sevalet de masa, confectionata din lemn de fag. Prevazuta cu un sertar compartimentat (separatoare metalice), caseta sevalet este foarte practica, putand fi folosita pentru depozitarea culorilor de pictura si a pensulelor, ce vor fi folosite de-a lungul sesiunilor de pictura in atelier. Intregul ansamblu este compact, fiind usor de transportat si asamblat.

Greutate: 3kg
Dimensiuni: 30x45cm
Înălţime maximă pânză: 77cm






Şevalet casetă de masă ESL 42

Caseta sevalet de masa, confectionata din lemn de ulm. Prevazuta cu un sertar compartimentat, caseta sevalet este foarte practica putand fi folosita pentru depozitarea culorilor de pictura si a pensulelor ce vor fi folosite de-a lungul sesiunilor de pictura in atelier. Intregul ansamblu este compact, fiind usor de transportat si asamblat.

Dimensiuni: 42x42cm
Înălţime maximă şevalet: 68cm







Şevalet de masă Mabed M14

Sevalet de masa confectionat din lemn de fag, reprezinta miniatura sevaletelor studio. Structura cadrului (tip H) asigura stabilitate si permite sustinerea de lucrari de dimensiuni medii. Reglabil in inaltime si nivel de lucru.Usor de transportat si depozitat datorita dimensiuni si greutatii reduse. Ideal pentru pictura si expunerea de lucrari de dimensiuni medii.

Greutate: 1.5kg
Înălţime maximă pânză: 60cm







Şevalet casetă de teren Mabef M22

Caseta sevalet de teren, confectionata din lemn de fag. Prevazuta cu un sertar compartimentat (separatoare din aluminiu), caseta sevalet este foarte practica putand fi folosita pentru depozitarea culorilor de pictura si a pensulelor ce vor fi folosite de-a lungul sesiunilor de pictura in aer liber sau studio. Intregul ansamblu este compact, fiind usor de transportat si asamblat.

Greutate: 6kg
Dimensiuni: 74x110cm
Înălţime maximă pânză: 87cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu