marți, 10 ianuarie 2012

Forme de turnare

Formele de turnare HobbyFun KERAflott sunt recipiente din plastic special, foarte rezistent la temperaturi şi manevrări, cu diverse modele în care se poate turna ghips, ciocolată, săpun sau lumânări. Cu ajutorul acestora puteţi confecţiona obiecte de decor pentru rame foto sau pentru perete, suporturi de lumânări, ceasuri şi obiecte decorative pentru ghivecele de flori. Puteţi deasemenea să pegătiţi cutii de bomboane de ciocolată deosebite, lumânărele sau să vă turnaţi săpunuri hazlii.

Formele de turnare au dimensiunea A4 şi necesită între 250-350gr. de material de umplere, în funcţie de dimensiunea fiecărui model şi de numărul modelelor pe matriţă. După folosire se curăţă uşor cu apă călduţă. Nu este indicat să introduceţi forma de turnare în cuptor sau să o depozitaţi în preajma unei surse de căldură! Nu turnaţi în forme materiale pe bază de acizi sau solvenţi!

Cum puteţi afla codul fiecărei forme de turnare.  Faceţi click pe imaginea care vă interesează. Ea se va deschide independent peste pagina dvs. într-o variantă mărită. Faceţi apoi click dreapta pe imaginea mărită şi selectaţi opţiunea "view image". Imaginea se va deschide într-o fereastră nouă. Cercetaţi în această fereastră nou deschisă adresa URL (adresa de tip "http://") şi notaţi-vă ultimele 7 cifre de la sfârşitul adresei URL (sunt cifrele dinaintea formulei ".jpg"). Cele 7 cifre reprezintă codul produsului.


Forme de turnare noi!!!













































Aici puteţi urmări câteva din formele de turnare KERAflott disponibile:





































































4 comentarii:

  1. Buna ziua
    Nu sunt din Sibiu, dar as dori sa achizitionez niste matrite. Ce preturi au matritele?
    Ex: cea cu masti, baby, cea cu gargarita, cosar,trifoi, potcoava, farfurioare, rame,supot de lumanare si supot de oua.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.
      Pretul matritelor este de 24.90 RON indiferent de model.
      Puteti oricand sa le comandati telefonic sau pe adresa noastra de email. Informatiile de contact le gasiti la rubrica "Contact" din bara de meniu.
      Va multumim!

      Ștergere
  2. Sunt si eu interesat de matrite de turnare me teme marine, si acele rame foto tot cu teme marine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum comand matrita noroc cod 2713052 că nu reușesc să acceseze site-ul.

    RăspundețiȘtergere