duminică, 8 ianuarie 2012

Produse Snazaroo

Culorile Snazaroo Classic pentru body painting si face painting sunt culori fabricate manual, din ingrediente de cea mai buna calitate, intr-o mare varietate de culori, fiind preferatele din domeniu. Aceste culori sunt testate dermatologic si considerate sigure pentru sanatate, conform regulilor FDA. Se pot aplica cu pensula sau cu buretii pentru machiaj. Fiind produse pe baza de apa, culorile Snazaroo Classic, sunt usor de aplicat si la fel de usor de indepartat de pe piele prin spalare cu apa si sapun. Sunt alegerea ideala pentru animarea petrecerilor celor mici dar si pentru adulti. Aceste culori se comercializeaza in recipiente cu 18 ml.


Paleta de culori Snazaroo Classic:



Ceară Snazaroo pentru efecte speciale
Folositi aceasta ceara pentru a creea pe piele efecte speciale, cum ar fi rani false, cicatrici, gauri de gloante sau alte efecte diverse. Aceast produs a fost conceput pentru a fi folosit impreuna cu celelalte culori pe baza de apa Snazaroo si cu vopseaua cu efect "sange fals". Nu este greu sa creati acest gen de efecte pe piele, cum fiecare rana este diferita si specifica, nu aveti nevoie de abilitati speciale pentru a o face sa para reala. Disponibil in cantitatea de 18 ml.



 Culori Snazaroo Metallic
Culorile pentru body painting Snazaroo Metalice beneficiaza de aceleasi calitati remarcabile ca si culorile Snazaroo Clasic. In plus, culorile Metalice ofera pielii un aspect metalic aparte. Cuprinde o gama de 7 culori vii si atragatoare.
Se comercializeaza in recipienti de 18 ml.





Gama de culori Snazaroo Metallic:


 Culori Snazaroo Sparkle
 Culorile pentru body painting Snazaroo Sparkle beneficiaza de aceleasi calitati remarcabile ca si culorile Snazaroo Clasic. In plus, culorile Sparkle au o stralucire aparte si confera pielii un aspect lucios. Cuprinde o gama de 12 culori vii si atragatoare. Se comercializeaza in recipienti de 18 ml






 Culori Snazaroo Sparkle:



Culori Snazaroo Clown White.
Culori pentru face painting Snazaroo Clown White. Aceste culori pentru se aplica usor, au o putere mare de acoperire si pot se indeparta cu usurinta, prin spalare cu apa si sapun. Culorile pentru Face Painting Snazaroo se comercializeaza in recipienti de 250 ml






 Pudră Snazaroo Iridiscentă
Pudra iridiscenta pentru body painting si face painting Snazaroo. Snazaroo este liderul mondial in produse pentru pictarea corpului si a fetei, produse ce confera un aspect matasos pielii atunci cand este aplicata pe fata sau corp. Produsele de pictura pe corp Snazaroo sunt considerate cele mai bune din aceasta categorie si sunt folosite de profesionistii in domeniu. Aceste culori sunt hipoalergenice, non toxice si sunt usor de indepartat. Disponibil in recipiente cu 18 ml produs




Gel Snazaroo Sânge fals
Sange fals pentru body painting snazaroo blood gel are coloarea si consistenta perfecta pentru a crea efectul de sange fals. Machiajul cu acest produs are un aspect extrem de realist. Se distribuie in doua nuante: rosu deschis pentru imitarea sangelui proaspat si rosu inchis pentru crearea efectului de sange uscat








Seturi mici de culori Snazaroo cu tematică.
Aceste seturi de pictură pe faţă conţin 3 culori diferite a câte 2ml, o pensulă şi instrucţiuni privind modul de execuţie a modelelor afişate pe cutie. Cantitatea de culoare este suficientă pentru a executa 10 machiaje.








Seturi mari de culori Snazaroo cu tematică
Aceste seturi de pictură pe faţă conţin 8 culori diferite a câte 2ml, o pensula, burete pentru machiaj si un ghid de 28 pagini cu indicatii "pas cu pas". Cantitatea de culoare este suficientă pentru a executa 50 machiaje.



Set Snazaroo Face Painting Professional
Setul profesional pentru face painting de la Snazaroo poate fi folosit atat in scoli, gradinite, grupuri de joaca sau alte ocazii speciale cat si de catre profesionistii in domeniul face painting si body painting.

Acesta contine 8 culori Snazaroo Classic de 18ml, 2 culori de 30ml, 3 culori Snazaroo Glitter Gel de 12ml, 1 pachet cu 10 bureti pentru machiaj, 3 pensule, 1 manual 5 Minute Faces si o cutie din plastic pentru pastrarea materialelor din set. Cu acest set puteti picta mai mult de 500 subiecti.

Un comentariu: